nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem
nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem

07 March 2012

A deleted post.

Sometimes, I wonder.
Bila baca balik post-post lama kan.
Who was it that wrote that post? Aku ke?
Sebab dekat bawah tu dia tulis,


Eeeeeyup, you got it right. Written by Nurulmuna Y? Biar betul? Kau tak salah orang?
Jadi kalau aku delete post-post ni, will I ever get to write that kind of post anymore?
Malu dengan diri sendiri. Sebab dah tak mampu sebegitu lagi laju dan pantas aku menaip. Tidak lagi tepat.
Aku cuba. Ya, I will try okay?

Sebab tu I won't delete those old posts. Kalau dia buat macam facebook, I'll set the privacy to "Only Me". kalau boleh lah kan, tapi ceritanya sekarang tentang benda yang boleh. Dan all that I can do now is, :) let it be where it's supposed to be.
To be my writing muse.
Inspirasi.
So everytime aku nak delete post yang buat my current self insecure,
I will read this post.
Nurulmuna Yem of the future, DON'T DELETE YOUR OLD POSTS! :)
Okay I'm done here.
Bye Assalamualaikum :)

Hi.


It's me, bloggerheads. 
Dah start blogging balik, sebab kerinduan yang teramat sangat :) Post-post lama memang dah lama, berkurun punya post, malas nak update, and so, terpaksa lah meng-hiatus-kan diri from blogger. 
Tapi takpa, I'm back.

With a new link.
And the old posts untuk saya baca as a pendorong semangat, and untuk anda baca kalau mahu :)
Dipersilakan :)

Lately I'm fine je dengan semua percubaan untuk menjadi manusia yang mampu berdiri dengan kaki sendiri. Ya, itulah percubaan yang sedang aku lakukan sekarang. Kita boleh cuba untuk berada dalam kalangan ramai orang, tapi tidak hanyut. And yes, aku tahu semua orang sedang mencuba. Jadi, aku juga. Mencuba :)
KEEP IT REAL yeah allright :) 
Try, trying, trying harder! Weehoo! Now put your hands up! No matter how smelly your armpits are! 
Haha stupid joke, I know. 
So yeah. Welcome back to the blogger world, Muna. *Pats own back*

Chow lu, Assalamualaikum and keep it real :)