nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem
nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem

08 October 2011

Untuk Kawan Sejati :)

Asiah. I heard about your situation from amirah... sabar ya? jangan sedeh sedeh. actually, kita pun baru kena, and all this while duduk dengan agak aman dekat rumah ni, suddenly poom! keluar macam macam cerita, from this one honest girl yang dah tak tahan sebab kena dengar fitnah and tipuan and prasangka buruk of another girl to me, and other housemates. serious rasa macam kena backstab gila gila  but, i'm allright lepas luahkan semua dekat my mum. i cried, tapi dia kata i dont have to sebab all this shows yang what kind of person she is, bermukamuka, belakang lain depan lain. serious, we never thought that dia mampu cakap belakang and kutuk kitorang but now we know she did. and now semua orang tahu what kind of person is she, so semua berjagajaga. i hope, you get what im saying. Allah nak tunjukkan awak apa yang diorang bicarakan supaya awak tak kwan lagi dengan orang yang salah macam mereka tu. you need a friend yang membimbing you, not those who would hurt and backstab you all over again. sabar dear, all these will be worthwhile. the more the pain, the more the reward insyaAllah. sabar, sabar, and sabar. you dont have to have friends at all rather than with those kinds. just be sure you bare in mind that i, we, love you so much.

-I actually PMed this to your facebook but I know you rarely opened it due to the circumstances, so here it is. 
-ps: we, love you so much much .
-pps:  i miss you :)


Oh. My last footnote: La Tahzan Innallaha Ma'ana. Don't be sad, certainly Allah is with us.