nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem
nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem

12 July 2011

Bornday. Everyday.

5 days more, seseorang tu punya hari jadi Amirah Syahirah, kawan sejak 1992. Baik punya!


Eeeeee ada makcik tu nak tua dah ohhhh, ngehhh :D 


*garu kepala* Nak kasi apa ehh kat mak cik nih. Ngeeee :) 


Okay so overall my class for the first week, memang macam biasa, ice breaking and all. Jumpa lecturer tu, lecturer ni. Jadual sangat best! Not so packed macam last semester. Cooooolness. Tapi dalam kelas memang meols jadi budak baik lah youols. Eh tak jugak yang aku duk poke poke orang sebelah tu apa? Tapi still budak baik. Jangan risau. Aku masih rindu ke-gay-an Section 2 1/2011 :') Now Section 2 2/2011 dah. Lain lain. Hiuuuu. Anyways, takpa. Kami semua masih punya matlamat yang sama. Nak belajar rajin-rajin semua, nanti dia sumbat semua jadi satu kelas, haaaa cool kan cool kan? :) Sekarang matlamat aku nak ceriakan diri sendiri je ha. Malas sangat nak fikir apakebendanya punya dramaria yang berlaku sekarang ni. 

:)


Ps: TESL seniors are aaaaaawesome :P Please don't be rude, juniors. I still feel like a junior even if I'm in Semester 2. I don't know them much, but they're a bunch of awesome people.   


Ngehh. May peace be upon you!