nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem
nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem

19 June 2011

Ailurofilia.

My url is catziely.blogspot.com kan, so catzie is me, in this internet world. I choose catzie sebab well of course sebab i love cats damn much! seriously i'm a cat freak. since i came back to malaysia in 1996, my friend has been cats and i fell in love with that magical creature ever since i lay my eyes on them. My first cat, Meeko and Poka, are my first friends here :) Okay, first animal friends. My first friend is Siti Farhana Sheikh Yahya. Oh I miss my childhood so much, and this girl, she's a part of it. A huge part of it. Like, padahal rumah depan depan jeeeeee, nak jumpa hmm possibility dalam >10%. Haih. Rindu. 

Yes, aku ailurofilia sebab aku terlalu kagum dengan makhluk Allah dipanggil kucing ini. Tak salah kan, bukannya melanggar syarak ke apa right? Hihi eh aku tahulah batas aku, kau ni boleh tak jangan buruk sangka? (bila masa pulak orang buruk sangka aku pun tak tau) hahahah anyways, yeah. Sorry kalau aku annoy korang sebab when I see cats aku mesti akan tegur, pet dia, aku sayang mereka sungguh! Yelah, I've been living with them since forever, it's hard to ignore them hihihi :3 sorry yeah. Heeeeee :PP 

That's why I'm an ailurophile. Not a pedophile, HAHAHA *JK*

Here's some adorable pics of makhluk Tuhan paling adorable niiii and their twins from another parents, the bunnies :))




Aaaaaaaaaaaaaarg *melts*

Hee, okay that's all. May peace be upon you, homo sapiens!

Hasrat tak kesampaian :')

Hasrat nak sama housemate dengan Biah, Aida, and Ain tak kesampaian. :') 
Oh dear management of Desasiswi, I hereby state that I truly disapprove that decision.
Oh well, life goes on. Even tho tak dapat sama rumah doesn't mean tak boleh jumpa. 
Friendship lasts forever since we sail that ship long ago, 4th January 2011. 
Never forgotten. 
Budi kamu semua takkan Muna lupa, semua yang tengok Muna nangis, senyum, saiko, melalak karaoke tengok bulan, makan, teman gi tandas, heeee :') 
Nazuraku, see you in the same house beb, jodoh kita kuat! Kikiki ^__^-


Mood : Syahdu, reminiscent.

May peace be upon you, sisters and brothers.