nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem
nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem

01 June 2011

Jengjengjeng...

My lucky number is...............................3.611!
Haha  alhamdulillah~ Eh kejap, atas ni bukan nombor ekor tau, bukan bukan. Tapi nombor yang mencerminkan usaha saya buat semester 1 as a TESLian! :) (kalau still blur, tu GPA aku la tuuuu)

Rasa macam nak terlompat-lompat kegembiraan! Jap, memang terlompat-lompat pun hahaha. Sebab, at least ini lah yang boleh aku tunjukkan dekat ayah and mama lepas diorang laburkan duit beribu-riban untuk tengok aku memegang sijil diploma kelak. Alah, tapi aku rasa usaha aku ciput sangat. Maybe I just got lucky :) But anyways, aku perlu go for more. Orang Kelantan kata gomo. Go more. Hahahaa ( I miss you AS ) Dan pula, aku pernah kandas kan dulu? Tak dapat penuhkan cita-cita ayah nak tengok aku jadi Landscape Architect. UiTM Perak jadi persinggahan aku kejap saja, tapi sekurang-kurangnya aku dapat pengalaman. Tiga bulan yang banyak kenangan, penuh padat dengan macam-macam dugaan. Mostly, tears. A LOT of tears. Haha lembiknya aku dulu! But um, but um, but um, but um, but um, but um, ahahah but um, Aku bersyukur sungguh sungguh. Dapat peluang sekali lagi untuk aku buktikan dan nah, nombor kat atas tu, buktinya. Alhamdulillah.

CAUTION: Ayat di bawah skema-skema semuanya.

Jadi sekarang, firstly nak ucapkan beribu berjuta berinfinity terima kasih kepada mama dan ayah, muna cinta sama kalian selama-lamanya :') Takkan terbalas keikhlasan dan kasih sayang kalian <3 Waaaah terharu kejap tisuu tisuuuu *shreetttt srettt* ( Eeeeew ingus ijau ) Terima kasih sebab sentiasa menjadi pendorong semangat yang berkesan :)

(dah tak skema) 

And to my soulsisters, AS & AK 8'D Thank you for being there when I'm in need :') ilygsdmfnanananananaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

KPTM KL TESL HOMEGROWN SEM1/JAN SECTION TWO!
TWO WORDS.
Korang hebat, cinta korang berzuta-zuta! 

Kepada bestfriends ku si penduduk rumah saiko 11-01-08, 
Zurabeb, Biahbeb, Aidabeb, Ainbeb, 
<3 

dan pada yang selalu mendoakan, 
hanya terima kasih berjuta mampu aku ucapkan. Sayang kalian.
  

Tak ada yang mampu membalas jasa kalian.

SO THANK YOU!!!!
AND PLEASE COME AGAIN ;) 
 
 May peace be upon youuuuuu (:

pee ass: Mungkin aku sedikit terasa, anyways thanks but no thanks anyway. Basi.