nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem
nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem

14 May 2011

Ah yes.

Yes sebagai manusia memang aku ada khilaf.
Banyak sangat.
Cermin diri sendiri tu muna.
Kau cuma hamba.
Hamba tak guna.

"Jadikan aku untuk selamanya, hambaMu yang selalu bertaubat"

Amin.

T_T

Okay dah habis dah drama Melayu saya. Apa di atas yaw. Nuthin much lah kan, just been here and there. Answering final papers and faint at the end of the day thinking of what my score would be. Ah tapi kau selalu jugak bilang muna, jangan pikir benda belum jadi. So lek lek luuuu kay. Apape jadik, kita backup..... HAHA!

Paper ada lagi empat. Four, four, four. Two minor subjects and two heavy ones. 
ARGGGGGGH!
SO WHAT ARE YOU DOING, MUNA?! BLOGGING?

Lepaskan stress yaw. Kita chill macam Tumulak allrightttttt?

Chills lahs sangatssss.

Anyways, EdPsych dah study, Grammar menakutkan. Reading/Writing I just have to do a lot of focusing and no careless mistakes masa jawab paper. And Listening/Speaking I have to focus more on International  Phonetic Alphabet System. Apew tuw??? Ewwww! Menakutkan gak lah kan. No not really I'm just over-reacting. Hahaha smooth sailing je. Mama suruh be positive, ni positive sangat ni... Risau aku tengok ko muna. Ngeh ngeh ngeh (: Apa apa pun kan, aku nak stadi elok-elok. Molek-molek. Please I can't let my dad down for the second time. Perih aku pikirkan. 

Dahla bye semua.
May peace be upon you.

Blog serabut.

Saya mahu buat baru.
Dah baru dah pun.

84 posts, deleted.