nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem
nurulmuna yem nurul muna yem nurulmunayem

28 June 2011

Forwaaaaaaaard!

Tomorrow. :) Nak jadi sem dua dah. Hihi *sengeh sengeh* 
Tak sabau nak jumpa kawan-kawan yang dah kangen gila dah ni. 
Dah macam tahap extreme dah ni, haa ayok ayok. I miss you TESLians! :) 
And my special housemates <3 
See ya tomorrow, prepare yourself for free hugs!  


26 June 2011

A year before.

26/6/2010.

Tarikh yang sangat bermakna. Membawa aku pada perkara yang mengajar aku banyak erti kehidupan.
Terlalu banyak pengalaman tercipta :)
Semua kenangan dengan kawan-kawan, tersemat abadi dalam hati. Sungguhpun aku rindu.
Bilik A1210, Group LA1B :)
Dewan Makan Indera Mulia :)
Kolej Cempaka Sari :)
Uptown, Downtown.
Hee :')
Apa aku boleh putar semula masa? Tidak... Heee. Cuma boleh imbau semua.
Perkara yang buat aku kuat, semestinya kawan-kawan di sana.
Sayang kalian sangat teramat, terima kasih atas semua ya?
See you people, later. :')
My Joyah, Senah, and Tipah
Fififufu, Wounne, Keyna. Haha nama nak gempak je kan? :PpP Heeee.
And my heroins,
Fia and Syera.
Kangen, terima kasih sebab tumpangkan bahu bila muna menangis macam orang gila heee :')) 
Last but not least
my dearest Naura. Thaaaaank you for your words and couragee :') 
I love you for giving me the strength to continue to find my path.
And I have. :) Thanks sayang x0x0x


Fufu :)
Keyna, and Wounne 


Kami :3
Pegii pasaaaaar yuk? Hee :P

Dan inilah dia Heroin ku semua, Syera and Fia. 
Naura, surveyor in the making.

Terima kasih again, x0x0 take care andd kalau kahwin jemput ya?

Now.
26/6/2011.
Sedang menunggu masa untuk masuk ke semester 2. :) Semester baru, I'll see you when I see you. You better get ready! Aku bangga dengan pencapaian diri sebab mampu sampai tahap baru. This journey of Diploma TESL, never to be forgotten. Semoga aku dapat pegang sijil DTESL one day, insyaAllah. No regrets anymore.

Bismillahirrahmanirrahim...

May peace be upon you 

24 June 2011

(:(

Kenapa aku rasa sangat down ya?
Ya Rabb, hadirkan senyumku.

Penyibuk,

Hoi Muna.


Hah, pernah tak jumpa insan yang penyibuk? Sibuk nak tahu tepi kain orang lain? Sibuk nak selidik dosa orang lain? Sibuk nak bagitau orang lain tentang dosa orang lain? Sebijik macam kau an an an?

"Sesiapa yang menghina seseorang kerana dosa yang pernah dilakukannya, maka dia tidak akan mati sebelum melakukan dosa tersebut"
 (Riwayat Tirmizi)

Untuk apa nak sibuk sangat pikul dosa orang lain, apa dosa sendiri tak cukup lagi di bahu? Bukan mahu mulakan hujah mengenai hadis itu. Hadis dhaif, tapi intipatinya sesuai untuk diikuti. Ada yang tersirat. Orang yang berdosa sekalipun, walau dihina/dikutuk tapi dia boleh bertaubat. Dia boleh melabuhkan dahi ke lantai bumi dan bersujud, bertaubat, sedangkan kita yang mengutuk ni, dosanya yang dahulu kita caci pergi pada kita. Astaghfirullah. Nak? 

Kau tak nak, diam. Lebih baik mendoakan dari mengutuk, memfitnah. 

In this temporary world, we live among people and people make mistakes. Deal with it. 

Tadaaaaa. 

For you, Muna. Repent.

May peace be upon you. 


20 June 2011

Hello,

When you're emotional, it shows that you have emotions.
Don't worry about it.
Kan? Selalu orang kata "eh alah kau ni emo lah, asyik duk melayan perasaan je." Eh so what, orang yang beremosi ni orang yang ada perasaan, other than those yang ignorant pentingkan diri sendiri. Orang Shah Alam kata, Pent. Bukan Pengk ye. Itu lain. Hahahah.
Please I beg you, open your mind sikit. Tolonglah, kalau ada someone yang you think is in emotional state, help him/her lah. So that tak melarat, and it helps you too. Tak payahlah kau tengok kawan kau tu emosi lagi, betul tak? Betullah tuuuu. Aku dah check kat Pakcik aku, Google.
So don't you worry you emotional fellas, kita semua sama. Siapa takda emosi maknanya takda hati. Bukan hati lembu kambing hempedu ke apa, hati nurani.
Kan pemilik blog Emosi? Hihihihihi.
Biasanya orang emotional ni suka channelkan dia punya emotions dekat dia punya actions. Dari segi bentuk seni. Seni apa? Seni tu luas, seni suara, seni lukisan, seni tulisan. Puisi, sketching, doodle. And even blogging. Is blogging an art? What do you think? :) Seni bahasa. Yup, it's somehow an art of its own class.
Kenapa? Sebab bila tak ada orang faham, macam yang aku dapat masa masuk Bengkel Puisi Berlagu in conjunction with Enida Consultancy and Services, bila tak ada orang faham kita, maksudnya orang tak faham hati kita. Orang tak mengerti, jadi salurkan semua tu dari hati pada bait-bait ayat yang dikarang indah, atau luahan dari olahan tangan yang menghasilkan seni, atau banyak lagi.
Supaya orang lagi tak faham hahahaha (ada sesiapa suruh kau faham?) (ps: ada.)
Karena diri ingin dimengerti.
Betul kan, sebab kalau kita dengar nasyid hati tenang.
Especially Maher Zain - Insya Allah.
Klise? Tapi ianya betul. Sebab kita tak perlu karang, dia dah karangkan untuk kita apa yang sesuai dengan hati. Yelah tema lagu tu, every human makes mistakes kan. And we fall, we rise we fall and fall and when it's time to rise, we rise. Insya Allah.
BUT.
Janganlah emo sangat sampai tolak tepi semua insan lain dekat sekeliling tu. Sampai ketepikan hukum agama, sampai kelar-kelar tangan semua tu. Itu dah lain. Itu suicidal. Setan.
*..............................................................*
Ya Allah emonya post ni, MUAHAHAHAHHAHAHA

May peace be upon you, emotional people.

Council of Trust for the People

:)


Bantuan Penuh.

Praise be to Allah, Alhamdulillah! Finally atas semua keserabutan yang aku rasa sepanjang Semester 1 dah selesai. Kau ingat senang nak biaya pelajaran dekat Kolej Poly Tech MARA ni? Menangis aku pikir. Kadang-kadang aku rasa ridiculous gila yuran dia, sampai beribu-ribu-biribiri segala, astaghfirullah, syaitan pernah berbisik dekat aku supaya berhenti je. Memang syaitan tu tahu kelemahan semua, bila dia bisik kalau boleh tepislah dengan iman. Alhamdulillah Dia tahu niat aku, sungguh aku rasa syukur sangat-sangat sebab memang ingat tak dapat. Tapi, dengan result yang ~bolehlaa~ tu, dapat second batch punya. :')

Oh proses dia sangat sukar. Kena pergi beli setem, matikan setem, kalau salah tulis kena initial lah, tak boleh comot-comot nanti dia suruh buat baru. Haha bila ada salah tu rasa macam nak nangis je. Fail tu mama suruh siap letak dalam plastik lah, huu macam-macam. Lepastu kena jumpa pesuruhjaya sumpah, dah degupdegupdupdap dah sebab orang kata kadang-kadang diorang ni fussy sikit. Tapi nasib baik yang ku jumpa itu sangat comel dan adorable! Then kena jumpa saksi, aku jumpa Cikgu Rohana je, Penolong Kanan HEM baru SMKSeksyen7 kesayanganku itu. Mengadu dekat cikgu, susah nak isi borang ni cikgu, macam-macam hal. Then cikgu kata sesuatu yang sangat dalam maknanya. 
"Yelah, nak minta duit rakyat."
Aku angguk tanda setuju. Betul kan apa cikgu cakap? Sebab tu proses dia agak rumit, sebab nak minta duit rakyat. Sebab amanah rakyat, duit tu kira diamanahkan oleh rakyat, kepada kami semua. Rasa berat pula tiba-tiba, fuhh. Aku harap, dapat kekalkan CGPA  supaya nanti tak perlu bayar sangat ^_^ hihihi. Kena spend duit betul betul. Takut. Tak pernah pegang duit banyak-banyak niiiii *pengsan*. 
Ya Allah, aku harap aku tak guna duit ni untuk dunia semata-mata. Aku harap tak ada racun membisik telinga. Aku betul-betul takut. 
Amin.

May peace be upon you, rakyat.

19 June 2011

Ailurofilia.

My url is catziely.blogspot.com kan, so catzie is me, in this internet world. I choose catzie sebab well of course sebab i love cats damn much! seriously i'm a cat freak. since i came back to malaysia in 1996, my friend has been cats and i fell in love with that magical creature ever since i lay my eyes on them. My first cat, Meeko and Poka, are my first friends here :) Okay, first animal friends. My first friend is Siti Farhana Sheikh Yahya. Oh I miss my childhood so much, and this girl, she's a part of it. A huge part of it. Like, padahal rumah depan depan jeeeeee, nak jumpa hmm possibility dalam >10%. Haih. Rindu. 

Yes, aku ailurofilia sebab aku terlalu kagum dengan makhluk Allah dipanggil kucing ini. Tak salah kan, bukannya melanggar syarak ke apa right? Hihi eh aku tahulah batas aku, kau ni boleh tak jangan buruk sangka? (bila masa pulak orang buruk sangka aku pun tak tau) hahahah anyways, yeah. Sorry kalau aku annoy korang sebab when I see cats aku mesti akan tegur, pet dia, aku sayang mereka sungguh! Yelah, I've been living with them since forever, it's hard to ignore them hihihi :3 sorry yeah. Heeeeee :PP 

That's why I'm an ailurophile. Not a pedophile, HAHAHA *JK*

Here's some adorable pics of makhluk Tuhan paling adorable niiii and their twins from another parents, the bunnies :))




Aaaaaaaaaaaaaarg *melts*

Hee, okay that's all. May peace be upon you, homo sapiens!

Hasrat tak kesampaian :')

Hasrat nak sama housemate dengan Biah, Aida, and Ain tak kesampaian. :') 
Oh dear management of Desasiswi, I hereby state that I truly disapprove that decision.
Oh well, life goes on. Even tho tak dapat sama rumah doesn't mean tak boleh jumpa. 
Friendship lasts forever since we sail that ship long ago, 4th January 2011. 
Never forgotten. 
Budi kamu semua takkan Muna lupa, semua yang tengok Muna nangis, senyum, saiko, melalak karaoke tengok bulan, makan, teman gi tandas, heeee :') 
Nazuraku, see you in the same house beb, jodoh kita kuat! Kikiki ^__^-


Mood : Syahdu, reminiscent.

May peace be upon you, sisters and brothers. 

18 June 2011

Menghilang.

Aku pergi perbaiki diri,
Terkadang dalam pencarian ni aku tergilincir lagi.
Bangun lagi,
Terjumpakan kabus memutih,
Kelirukan semua pandangan,
Yang betul jadi salah yang salah jadi betul.
Aku ingin lihat semua putih,
Ya Rabb, berikan aku peluang lagi.

My Pokes.



This is Poka :')



Membebel je kerjaaa.
You always warms my bad :')

You're always near. Never far. Even until now... 


Tolong orang nak SPM buat latihan LK :')

Time ni lidah dah terkeluar... Sebab gigi takde. Soon after, air liur asyik keluar and kau dah takde selera makan... TT_TT


Rest in peace, sayang kakak.




I miss you sooooooo much! :'(
You've been with me since I was four years old, when there's this Disney movie called Pokahontas.
And mesmerized by the Pokahontas in you, we decided to call you Pokahohantas.
You're such a cat. A friend. You bring a lot of smiles to my life, a LOT. Really.
During my childhood, I've been a rebel and I cried a lot. And all of a sudden I will found you in my lap, purring and knead me with your hands, as if telling me it's all gonna be okay. 
I miss those times when I talked to you about stuffs. You know what stuffs :'P It's as if you understand, I always wondered if you ever understand, but I don't care because it calms me out. You calm me out.
Sometimes you just knew how I felt. 
That's wonderful.
And well, it's fun to see you react when I call your name.
You know your name. :')
And those times at night, you always sleep with me under the covers, you really love that, don't you?
It's crazy to think that we never not even once sent you to the vet because you never really got sick.
You really do know how to take care of yourself.
Well, because you really have that Pokahontas in you.
I didn't take many pictures of you because I actually wanted to. I wanted to take pictures of you because I want to look back at them when you're gone. But the fact that you will be gone, stopped me. I don't want you to be gone. But you did anyways. That explains the lack of your photos.
I wished that you'll stay with me when I have my own house. And I wanted to take care for you. Never get to do that.

I never talked to anyone about this gap I felt when you left. When you finally left.
Because I'm afraid I would break down.
I did.
This house never feels the same without you.
You are a really, really, really special cat.
I love you Pokes. 

R.I.P.

1994 - 2011

13 June 2011

momentously hard:
solitary.

11 June 2011

SORRY LAH YE KALAU AKU BLOG BANYAK BENDA MAIN MAIN. 

HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI.


Decoding

Melankoliknya terlakar dari mata.

Hidup tak selalunya indah. Mungkin hidup yang dulu itu lebih indah dari sekarang. Mungkin hidup sekarang penuh dengan rintangan. Cubaan dari Yang Maha Besar. Menandakan kita disayang. Tapi sabarkah kita? Mungkin kita belum lihat apa hikmah yang terbenam jauh di dalam rintangan yang mendatang. Mungkin ia ada berdekatan dengan kita tapi tidak terlihatkan. Ah, sabarlah wahai hati. Belum masa untuk senang. Belum masa lagi untuk tersenyum lebar, jadi kebalkan aja perasaan ini. Aku bahagia asal ayah bundaku bahagia kerana itu misi aku. Dan itu telah aku buktikan, jadi bergembiralah. Jangan bandingkan dengan hidup orang lain. Kau fikir mereka senang hati kerana mereka mampu kecap apa yang kau tidak? Kau salah. Kau cuma menggunakan itu sebagai alasan untuk melupakan luka yang tercakar itu. Semua orang punya masalah. 

Melodi indah sembunyi tangis pencil

Pencilnya tangis itu pasti akan terluah juga dari mata. Tak perlu sembunyi, berhenti dari sembunyi. Atau hapuskan saja punca tangis itu, atau ia pasti datang kembali. Seorang manusia biasa mampu memusnahkan hidup manusia lain yang lemah. Yang lemah itu menjadi target, jadi berhenti jadi target. Kebalkan hati. Hapuskan air mata. Kuatkan semula si lemah itu supaya kita tak jadi lemah, dan yang berdiri teguh di sekeliling kita, kita gapai dan genggam erat. Mereka ada namun mereka cuma perlu kata dua untuk bantu dirimu itu. Jangan pernah sekali cuba kau sembunyikan dan biarkan yang sakit itu bertambah sakit. Yang sakit itu jika dibiarkan ia pasti akan menjalar jauh kedalam hati lebih pantas dari dahulu dan bila kita sedar, ah heart attack. 

Biar aku gembira, dulu masa engkau

Ah, kau terlalu agungkan dirimu sendiri bukan? Jangan sekali kau cuba jelaskan hal ini, nanti ia makan dirimu kembali. Mainanmu, buatkan aku rasa bersalah ah hentikan saja, syaiton! Aku tak perlu seperti ini, jangan sampai nanti bibirmu sumbing.

Kadang-kadang yang jauh lampau itu tiba-tiba di hadapan

Kan?

10 June 2011

WORDS OF WISDOM TOOTH.

SAYA KOPIPES JE ARTIKEL NI YA.

PERNAH mendengar mengenai geraham bongsu? Kononnya, selagi ia tidak tumbuh, selagi itulah anda belum ‘dewasa’. Geraham bongsu selalu dikaitkan dengan kesakitan dan dianggap penanda kedewasaan seseorang.
Geraham bongsu sebenarnya tidak banyak berbeza daripada gigi yang lain. Ia adalah gigi yang tumbuh di hujung mulut. Geraham bongsu biasanya tumbuh apabila anda berusia antara 17 hingga 21 tahun. Kerana kelewatan itu ia dikenali sebagai geraham bongsu (wisdom teeth).
Sebenarnya, bukan semua orang mengalami kesakitan apabila geraham bongsu ini tumbuh. Jika anda mengalami kesakitan ketika geraham bongsu tumbuh, anak anda mungkin tidak. Jadi jangan terlalu menakut-nakutkan dia.
Geraham bongsu boleh mendatangkan masalah dan kesakitan jika ia tidak tumbuh dengan betul. Misalnya, ia mungkin tumbuh secara horizontal.

Kedudukan geraham bongsu yang tumbuh tidak betul juga boleh mengganggu susunan gigi lain atau merosakkan tulang rahang atau saraf. Kedudukan itu membuatkan ia mudah reput.

Jika ia terperangkap dalam tisu atau tulang rahang atau tumbuh separuh saja ia juga boleh mendatangkan masalah.
Gigi geraham bongsu yang tumbuh separuh boleh menyebabkan masalah gusi. Malah kedudukannya yang jauh menyukarkan anda memberusnya. Geraham bongsu yang tumbuh separuh menimbulkan kesakitan.
Keadaan ini dikenali sebagai ‘impacted’. Geraham bongsu ini tersekat pertumbuhannya kerana rahang tidak memiliki ruang yang cukup untuk semua gigi. Ini disebabkan gigi anda tidak tumbuh dengan susunan yang betul. Mungkin sebahagiannya senget atau tidak teratur. Atau mungkin juga rahang tidak cukup luas untuk kesemua gigi.
Masalah geraham bongsu yang begini memang sangat biasa ditemui. Begitupun masih ada mereka yang tidak mengalami masalah. Malah mungkin langsung tidak menyedari, gigi geraham bongsunya sedang tumbuh!
Gigi geraham bongsu yang tersekat boleh mendatangkan masalah. Ia mudah memerangkap sisa makanan dan plak. Ia menyebabkan kawasan itu bengkak, sakit dan mulut berbau. Ia juga kadang kala boleh merosakkan gigi yang lain kerana jangkitan.
Jika geraham bongsu itu tidak berfungsi, mereput, mengalami jangkitan atau mengganggu kunyahan, ia mungkin perlu dikeluarkan. Begitupun, setiap kes berbeza dan hanya doktor yang boleh memastikan sama ada ia perlu dikeluarkan atau tidak.

OUCH, SERIOUS SUMPAH SUNGGUH SAKIT SANGAT. :| 
HAH KAU.
Aku masih belum tahap kronik aku rasa... Dalam keadaan yang membengkak. Takdelah sampai berdenyut. Tapi susah, nak makan bukak mulut pun nganga sikit-sikit. Gosok gigi apatah lagi. Bangun pagi air liur kadang-kadang bertakung (eww). Hmm. Tapi yang lain sebelum ni takdelah sakit macam ni. Just my luck. Haha. 3 sekali tak sakit, yang single tu yang sakit. Haish...


Tak tahu lah which one is mine. Si bongsu yang nakal itu. Huhu I hope not angular, horizontal or partial. Yang tu semua disarankan bedah. Especially yang horizontal one. Oh baby baby baby. 
Wish me well people.

May peace be upon all of us. 

JAP GIGI NI TUMBUH BILA KITA DAH DEWASA?
AKU DAH DEWASA?
DEWASA?
EWASA?
WASA?
ASA?
A?
?
A?
SA?
ASA?
WASA?
EWASA?
DEWASA?

YAY SATU BERITA BAIK, HAHAHAHAHAHA ^__^
KTHXBAICUWENICU
  

:}

{MUNA}

Just fly.

Permanent kan?

Macam dakwat permanent tuu.

Haha.

Aku tau.

So. Satu dua tiga, senyum!

Dah lama dah.

Ah.

Kejap je ni.

Bye!

Salam ke atas mu!

07 June 2011

Buah hati pengarang jantung/Punching bag/Huggers

Satu... Dua... Tiga!

Jom senyum!
Semua nista, luka, duka,
Taruk tepi sekarang cuba senyum!
Buat semua orang kagum!
OK assalamualaikum.

:)


Munapeliksangatni.

06 June 2011

Takpayahadatitle

How do you know what's buried deep in the heart? What that heart of yours yearn for? What it has been searching all this while?

Orang kata mata tu kunci kepada hati.

Entah.

Ok bye take care.

Maypeacebeuponyoupeacepeacenowar.
WEIRD PEOPLE DO WEIRD THINGS.
dot.

05 June 2011

Memo








 I dont mind if you wanna stay,
With that smile upon your face,
Hang around for a little while,
Please don't drive away even for a mile.

Different continents,
Its not a thing.
Coz I know that we’ll be okay.
Endless borders,countless days,
Our love will pave the way.

Cause I’ll be your wall,
For you to lean on,
When you fall just try to hold on,
I’ll be back in your arms,
Together we’ll always be
for what may come
For, what may come.

I dont mind if you are far away
I’ll be waiting for you anyway,
Under the sky of sunshine or rain,
I know I‘m gonna be in your arms again.


Different continents,
Its not a thing.
Coz I know that we’ll be okay.
Endless borders,countless days,
Our love will pave the way.


Cause I’ll be your wall,
For you to lean on,
When you fall just,
Try to hold on!
I’ll be back in your arms,
Try to hold on!
I’ll be back in your arms.
Together we’ll always be
for what may come.
Together we’ll always be

for what may come.
Together we’ll always be
for what may come.

For, what, may, come.
For what may come.


By Yuna.

May peace be, upon you too. 

Yea... 
You know what.. 
Nevermind...


03 June 2011

Ke Pangkuanmu

Entah kenapa, saya sangat suka lagu ni. 
Suara lunak, lirik indah, melodi simple. 
:)


01 June 2011

Jengjengjeng...

My lucky number is...............................3.611!
Haha  alhamdulillah~ Eh kejap, atas ni bukan nombor ekor tau, bukan bukan. Tapi nombor yang mencerminkan usaha saya buat semester 1 as a TESLian! :) (kalau still blur, tu GPA aku la tuuuu)

Rasa macam nak terlompat-lompat kegembiraan! Jap, memang terlompat-lompat pun hahaha. Sebab, at least ini lah yang boleh aku tunjukkan dekat ayah and mama lepas diorang laburkan duit beribu-riban untuk tengok aku memegang sijil diploma kelak. Alah, tapi aku rasa usaha aku ciput sangat. Maybe I just got lucky :) But anyways, aku perlu go for more. Orang Kelantan kata gomo. Go more. Hahahaa ( I miss you AS ) Dan pula, aku pernah kandas kan dulu? Tak dapat penuhkan cita-cita ayah nak tengok aku jadi Landscape Architect. UiTM Perak jadi persinggahan aku kejap saja, tapi sekurang-kurangnya aku dapat pengalaman. Tiga bulan yang banyak kenangan, penuh padat dengan macam-macam dugaan. Mostly, tears. A LOT of tears. Haha lembiknya aku dulu! But um, but um, but um, but um, but um, but um, ahahah but um, Aku bersyukur sungguh sungguh. Dapat peluang sekali lagi untuk aku buktikan dan nah, nombor kat atas tu, buktinya. Alhamdulillah.

CAUTION: Ayat di bawah skema-skema semuanya.

Jadi sekarang, firstly nak ucapkan beribu berjuta berinfinity terima kasih kepada mama dan ayah, muna cinta sama kalian selama-lamanya :') Takkan terbalas keikhlasan dan kasih sayang kalian <3 Waaaah terharu kejap tisuu tisuuuu *shreetttt srettt* ( Eeeeew ingus ijau ) Terima kasih sebab sentiasa menjadi pendorong semangat yang berkesan :)

(dah tak skema) 

And to my soulsisters, AS & AK 8'D Thank you for being there when I'm in need :') ilygsdmfnanananananaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

KPTM KL TESL HOMEGROWN SEM1/JAN SECTION TWO!
TWO WORDS.
Korang hebat, cinta korang berzuta-zuta! 

Kepada bestfriends ku si penduduk rumah saiko 11-01-08, 
Zurabeb, Biahbeb, Aidabeb, Ainbeb, 
<3 

dan pada yang selalu mendoakan, 
hanya terima kasih berjuta mampu aku ucapkan. Sayang kalian.
  

Tak ada yang mampu membalas jasa kalian.

SO THANK YOU!!!!
AND PLEASE COME AGAIN ;) 
 
 May peace be upon youuuuuu (:

pee ass: Mungkin aku sedikit terasa, anyways thanks but no thanks anyway. Basi.